RITCHEY

Gripy RITCHEY WCS Gravel 200X4mm

EAN 0796941381529
Cena:

Cena včetně DPH

399 Kč
Okamžitě skladem: 3 ks
Dodavatelský sklad: 3 ks
Popis:

Nové gripy Gravel Grips od Ritchey, vyrobené speciálně pro gravelová řidítka, poskytují velkou podporu tlumení, praktické pohodlí a jistou kontrolu při všech vašich dobrodružstvích. Jsou skvělé i na silnici! Minimalistické pěnové gripy s vysokou hustotou jsou již desítky let běžné na řídítkách…

Doprava zdarma

Od 2000 Kč

Dárek k objednávce

při nákupu nad 5 000 Kč

3 kamenné prodejny

Rozvoz až do domu

při nákupu nad 15 000 Kč a do 50 km od našich prodejen

Více informací

Gripy RITCHEY WCS Gravel 200X4mm

Popis produktu

Nové gripy Gravel Grips od Ritchey, vyrobené speciálně pro gravelová řidítka, poskytují velkou podporu tlumení, praktické pohodlí a jistou kontrolu při všech vašich dobrodružstvích. Jsou skvělé i na silnici!
Minimalistické pěnové gripy s vysokou hustotou jsou již desítky let běžné na řídítkách horských kol, kde se úžasně osvědčují i v těch nejnáročnějších podmínkách. Protože má Ritchey s horskými koly a jízdou na gravelu tolik zkušeností a historie, řekli jsme si: "Proč nevzít stejnou myšlenku jako u gripů pro horská kola, neudělat je delší, nenasadit je na gravelová řídítka a nevyrazit do terénu?". Jsme rádi, že jsme to udělali

- Výsledkem je úžasné pohodlí při dlouhých jízdách v drsném terénu nebo při prodloužených víkendových vyjížďkách po silnici.
Pružné a poddajné gripy Gravel Grips z pěny s vysokou hustotou se nasazují na konce dropů a snadno se přizpůsobí zakřivení řídítek a speciálním prvkům, jako je Bio-Bend na řídítkách Ritchey řady VentureMax. Jak daleko nahoru po tyči půjdou, záleží jen na vás. Umístěte je do místa, kde se setkávajíi s pákami, nebo je zkraťte, jak chcete, a zbytek cesty nahoru po tyči protáhněte páskou. Nebo... cokoli mezi tím.

Váží pouhých 50 g, takže vaši sestavu téměř nezatíží. A díky tloušťce 4 mm nabízejí dostatek tlumení, aniž by působily příliš objemně.

Délka: 200 mm
Hmotnost: 50 gramů bez koncovek
Koncovky součástí balení
Materiál: pěna
Barva: černá

Kontaktní formulář

Máte jakýkoliv dotaz k produktu? Neváhejte a kontaktujte nás.

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Loader