HJC

Helma HJC Adwatt Matt Black - M/L (57-59cm)

EAN 8804269650882
Cena:

Cena včetně DPH

6 599 Kč
Varianta:
Skladem: 2 ks
Dodavatelský sklad: 2 ks
Popis:

Helma HJC Adwatt je navržena pro maximální efektivitu a komfort. S pouhými 260 gramy bez hledí a 320 gramy s hledím nabízí tato helma lehkost, kterou ocení každý cyklista. Klíčové vlastnosti: Dvojité větrání: Dva strategicky umístěné ventilační otvory zajišťují optimální proudění vzduchu, což vám…

U tohoto produktu je doprava ZDARMA

Doprava zdarma

Od 2000 Kč

Dárek k objednávce

při nákupu nad 5 000 Kč

3 kamenné prodejny

Rozvoz až do domu

při nákupu nad 15 000 Kč a do 50 km od našich prodejen

Více informací

Helma HJC Adwatt Matt Black - M/L (57-59cm)

Helma HJC Adwatt je navržena pro maximální efektivitu a komfort. S pouhými 260 gramy bez hledí a 320 gramy s hledím nabízí tato helma lehkost, kterou ocení každý cyklista.

Klíčové vlastnosti:

  • Dvojité větrání: Dva strategicky umístěné ventilační otvory zajišťují optimální proudění vzduchu, což vám poskytuje příjemný chladivý pocit i během nejintenzivnějších jízd.

  • Odnímatelné hledí: Aero Helmet HJC je stejně efektivní s hledím i bez něj. Bez ohledu na podmínky tak budete vždy připraveni na maximální výkon.

  • Kompletní příslušenství: Součástí balení jsou náhradní výstelky a prémiové, pevné pouzdro na helmu a hledí, které zajišťují bezpečné cestování a skladování.

Díky inženýrství HJC se můžete spolehnout na špičkovou aerodynamiku a extra ventilaci, což činí tuto helmu ideální volbou pro jakéhokoliv cyklistu hledajícího kombinaci rychlosti a komfortu. Připravte se na novou úroveň cyklistického zážitku s Aero Helmou HJC Adwatt.

Kontaktní formulář

Máte jakýkoliv dotaz k produktu? Neváhejte a kontaktujte nás.

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Loader