HJC

Helma HJC Ibex 2.0 Matt Glossy White - L (58-61cm)

EAN 8804269651803
Cena:

Cena včetně DPH

3 999 Kč
Varianta:
Skladem: 1 ks
Dodavatelský sklad: 1 ks
Popis:

Ultralehká a komfortní helma poskytující optimální ventilaci. Unikátní tvar zvyšuje aerodynamiku a zároveň zajišťuje optimální větrání. Vyvinuta ve větrném tunelu HJC. Stvořena pro intenzivní fyzický výkon i v horkých dnech. Tuto helmu používají profesionálové v UCI týmu Lotto Soudal. Helma váží…

U tohoto produktu je doprava ZDARMA

Doprava zdarma

Od 2000 Kč

Dárek k objednávce

při nákupu nad 5 000 Kč

3 kamenné prodejny

Rozvoz až do domu

při nákupu nad 15 000 Kč a do 50 km od našich prodejen

Více informací

Helma HJC Ibex 2.0 Matt Glossy White - L (58-61cm)

Ultralehká a komfortní helma poskytující optimální ventilaci. Unikátní tvar zvyšuje aerodynamiku a zároveň zajišťuje optimální větrání. Vyvinuta ve větrném tunelu HJC. Stvořena pro intenzivní fyzický výkon i v horkých dnech. Tuto helmu používají profesionálové v UCI týmu Lotto Soudal.


Helma váží 200g a má 16 ventilačních otvorů s překvapující aerodynamikou. Vybavena je klasickými prvky a to otvorem na brýle, nastavitelnou týlní podporou nebo antibakteriálním polstrováním.


Technologie:
SELFIT - unikátní samonastavovací upínací systém, nabízí 5 výchozích pozic nastavení pro různý tvar a obvod hlavy. Coolpath - nová technologie nahrazující vnitřní polstrování na temenu hlavy, dovolující optimální proudění vzduchu kolem hlavy pro zvýšení komfortu během jízdy.
Ventury Dynamics - pro dosažení nejlepší možné ventilace je na aerodynamicky vylepšené modely HJC aplikována technická adaptace Bernoulliho fyzikálního principu. Prostřednictvím tlakových rozdílů je chladný vzduch z přední části odsáván zadním otvorem pro vitřní odvod tepla, čímž poskytuje jezdci optimální větrání a dokonalé proudění při jízdě.

Kontaktní formulář

Máte jakýkoliv dotaz k produktu? Neváhejte a kontaktujte nás.

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Loader