RITCHEY

Říditka RITCHEY Superlogic Gravel Butano - 420mm/900mm

Cena:

Cena včetně DPH

15 990 Kč
Varianta:
Skladem: 1 ks
Dodavatelský sklad: 1 ks
Popis:

Díky mírnému úhlu kapkovitého rozšíření nabízí dobrodružným terénním jezdcům vyšší úroveň kontroly a jistoty ve srovnání s tradičnějšími kapkovitými řídítky. Přesto není drop flare tak radikální, aby se tradiční silniční jezdci pohoršovali nad jeho estetikou. Model SuperLogic Butano Ridge, který…

U tohoto produktu je doprava ZDARMA

Doprava zdarma

Od 2000 Kč

Dárek k objednávce

při nákupu nad 5 000 Kč

3 kamenné prodejny

Rozvoz až do domu

při nákupu nad 15 000 Kč a do 50 km od našich prodejen

Více informací

Říditka RITCHEY Superlogic Gravel Butano - 420mm/900mm

Díky mírnému úhlu kapkovitého rozšíření nabízí dobrodružným terénním jezdcům vyšší úroveň kontroly a jistoty ve srovnání s tradičnějšími kapkovitými řídítky. Přesto není drop flare tak radikální, aby se tradiční silniční jezdci pohoršovali nad jeho estetikou.


Model SuperLogic Butano Ridge, který vychází z legendárních řídítek Ritchey Bullmoose pro horská kola i z novějších silničních kombinovaných řídítek Ritchey, jako jsou SoloStreem a MonoCurve, splňuje požadavky dobrodružných jezdců, kteří volají po karbonové verzi modelu Butano. Zdvojnásobili jsme původní koncept modelu Butano tím, že jsme jej obdařili úpravou SuperLogic a dodali jsme integrovanou kombinaci řídítek a představce, která je lehká, nenápadná a více než schopná zvládnout drsné podmínky, když se změní v rychlé drsné podmínky.


Tato velkolepá monokoková kráska z uhlíkových vláken nabízí kompletní vnitřní vedení kabelů/drátů/hadic pro moderní rámy gravel a silničních kol. Spodní strana je vybavena odnímatelným krytem kabelů, který nabízí snadný přístup pro vedení kabelů a zdvojnásobuje svou funkci díky možnosti přijmout integrovaný držák příslušenství (prodává se samostatně).


Úchvatnou estetiku řídítek Butano Ridge dobře doplňuje jejich nejvyšší pohodlí a ovladatelnost, kterou zajišťuje jejich malé klesání, krátký dosah a příjemné zpětné prohnutí - stejně jako ergo aero vrcholy, které poskytují logickou ergonomii.
Spojení pohodlí, ovládání a stylu přece nezná hranic. A neměly by to být ani vaše jízdy.

Kontaktní formulář

Máte jakýkoliv dotaz k produktu? Neváhejte a kontaktujte nás.

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Loader