FLR

Dámské MTB tretry FLR F55 Black/Pink - 37

EAN 8015931008836
Cena:

Cena včetně DPH

1 299 Kč
Varianta:
Skladem: 1 ks
Dodavatelský sklad: 1 ks
Popis:

Klasická a cenově dostupná obuv F-55 III s vysokým výkonem je prvotřídní všestrannou volbou. Je vyrobena z kvalitního syntetického svršku se šesti vloženými panely ze síťoviny, které zaručují dostatečné větrání nohou. Bota je vybavena třemi nízkoprofilovými pásky na suchý zip, které zajišťují…

Doprava zdarma

Od 2000 Kč

Dárek k objednávce

při nákupu nad 5 000 Kč

3 kamenné prodejny

Rozvoz až do domu

při nákupu nad 15 000 Kč a do 50 km od našich prodejen

Více informací

Dámské MTB tretry FLR F55 Black/Pink - 37

Klasická a cenově dostupná obuv F-55 III s vysokým výkonem je prvotřídní všestrannou volbou. Je vyrobena z kvalitního syntetického svršku se šesti vloženými panely ze síťoviny, které zaručují dostatečné větrání nohou.

Bota je vybavena třemi nízkoprofilovými pásky na suchý zip, které zajišťují přesné a bezpečné upevnění, a snadno je nastavíte během jízdy. Perforovaný ergonomický jazyk zase díky své prodyšnosti rychle odvádí vlhkost.

Model F-55 III je vybaven aktualizovanou MTB podrážkou M250, vyrobenou z nylonu pro vynikající přenos energie, a pyšní se výstupky podrážky s dvojitou hustotou. Ty zvyšují přilnavost v terénu. Další vychytávkou jsou odnímatelné hroty na špičce pro lepší trakci v zimním počasí nebo při cyklokrosu. Podpora klenby po celé délce zajišťuje, že se podrážka časem nesbalí a dobře polstrovaný jazyk pomáhá rovnoměrně rozložit tlak na nohu a pohlcovat vibrace na trati.

Hmotnost 323 g

Kontaktní formulář

Máte jakýkoliv dotaz k produktu? Neváhejte a kontaktujte nás.

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Loader