LAPIERRE

LAPIERRE Overvolt TR 4.6 Pastel Grey

EAN 3660423375627
Cena:

Cena včetně DPH

110 990 Kč
Varianta:
Skladem: 1 ks
Dodavatelský sklad: 1 ks
Popis:

LAPIERRE Overvolt TR 4.6 je celoodpružené trailové elektrokolo se špičkovými komponenty odpružení. Díky oblíbenému výkonnému motoru Bosch Performance CX 4. generace se pro vás stane každý kopec hračkou. Hliníkový rám ze slitiny Supreme 5 a odpružená vidlice Rock Shox vám budou dělat výbornou…

U tohoto produktu je doprava ZDARMA

Doprava zdarma

Od 2000 Kč

Dárek k objednávce

při nákupu nad 5 000 Kč

3 kamenné prodejny

Rozvoz až do domu

při nákupu nad 15 000 Kč a do 50 km od našich prodejen

Více informací

LAPIERRE Overvolt TR 4.6 Pastel Grey

LAPIERRE Overvolt TR 4.6 je celoodpružené trailové elektrokolo se špičkovými komponenty odpružení. Díky oblíbenému výkonnému motoru Bosch Performance CX 4. generace se pro vás stane každý kopec hračkou. Hliníkový rám ze slitiny Supreme 5 a odpružená vidlice Rock Shox vám budou dělat výbornou společnost na vašich cestách po cyklostezkách, v lese i na horách. Nemusíte se bát kořenů stromů ani kamenů, pláště jsou dostatečně široké, aby si hravě poradily s nerovným i náročnějším terénem.

Středový motor Bosch Performance CX 4. generace disponuje vysokým výkonem 250 W a 85 Nm a patří mezi špičku středových motorů. Veškeré údaje o jízdě, včetně aktuálního dojezdu a stupně asistence se zobrazují na kompaktním, snadno ovladatelném displeji Purion, který je umístěn na levé straně řídítek. Během jízdy můžete měnit režimy asistence podle toho, jak velkou přípomoc zrovna budete potřebovat. Integrovaná rámová baterie PowerTube nabízí dostatečnou kapacitu 625 Wh, pro náročné ježdění po trailech i v těžším terénu.

Kontaktní formulář

Máte jakýkoliv dotaz k produktu? Neváhejte a kontaktujte nás.

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Loader