LAPIERRE

LAPIERRE XRM 8.9 - M

EAN 3660423365079
Cena:

Cena včetně DPH

109 990 Kč
Varianta:
Skladem: 3 ks
Dodavatelský sklad: 3 ks
Popis:

XRM je nejrychlejší a nejlehčí maratonské cross-country kolo, které u společnosti LAPIERRE kdy vyrobili. Znamená návrat značky na nejvyšší úroveň v XC světě. Odlehčený rám přepracovaný na základě nové kinematiky odpružení, kdy byl zadní trojúhelník zbaven čepu mezi sedlovými a řetězovými vzpěrami.…

U tohoto produktu je doprava ZDARMA

Doprava zdarma

Od 2000 Kč

Dárek k objednávce

při nákupu nad 5 000 Kč

3 kamenné prodejny

Rozvoz až do domu

při nákupu nad 15 000 Kč a do 50 km od našich prodejen

Více informací

LAPIERRE XRM 8.9 - M

XRM je nejrychlejší a nejlehčí maratonské cross-country kolo, které u společnosti LAPIERRE kdy vyrobili. Znamená návrat značky na nejvyšší úroveň v XC světě. Odlehčený rám přepracovaný na základě nové kinematiky odpružení, kdy byl zadní trojúhelník zbaven čepu mezi sedlovými a řetězovými vzpěrami. Se 120mm zdvihem vpředu, 110mm zdvihem vzadu a novou geometrií je toto kolo stvořeno k útokům bez ohledu na vzdálenost. Při náročném stoupání lze oba tlumiče pohodlně zamknout z řídítek. Vertikální prohnutí sedlových vzpěr zajišťuje pohodlí a zlepšení přilnavosti i účinnosti, zatímco řetězové vzpěry podporují tuhost. Citlivé a pohodlné kolo, které vám umožní překonat vaše limity.

Dvanácti rychlostní pohon Shimano XT nabízí spolehlivé a přesné řazení za všech podmínek. Převodník s 32 zuby v kombinaci s kazetou 10-51 zubů nabízí rozšířený rozsah schopný zvládnout jakýkoliv sklon.

Kontaktní formulář

Máte jakýkoliv dotaz k produktu? Neváhejte a kontaktujte nás.

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Loader