LAPIERRE

LAPIERRE Pulsium SAT 5.0 Di2 Super Oxley

EAN 3660423368865
Cena:

Cena včetně DPH

79 990 Kč
Varianta:
Skladem: 10 ks
Dodavatelský sklad: 10 ks
Popis:

Model LAPIERRE Pulsium SAT 5.0 má karbonový rám, který díky vzpřímenějším úhlům hlavové i sedlové trubky zajišťuje pohodlnější a stabilnější posed a snižuje napětí v horní oblasti zad. Chlubí se vnitřním vedením kabeláže a brzdových lanek vnitřkem představce a integrovaná sedlová objímka zajišťuje…

U tohoto produktu je doprava ZDARMA

Doprava zdarma

Od 2000 Kč

Dárek k objednávce

při nákupu nad 5 000 Kč

3 kamenné prodejny

Rozvoz až do domu

při nákupu nad 15 000 Kč a do 50 km od našich prodejen

Více informací

LAPIERRE Pulsium SAT 5.0 Di2 Super Oxley

Model LAPIERRE Pulsium SAT 5.0 má karbonový rám, který díky vzpřímenějším úhlům hlavové i sedlové trubky zajišťuje pohodlnější a stabilnější posed a snižuje napětí v horní oblasti zad. Chlubí se vnitřním vedením kabeláže a brzdových lanek vnitřkem představce a integrovaná sedlová objímka zajišťuje čistší vzhled. Karbonová vidlice Pulsium Disc thru a řídítka perfektně pohlcují nerovnosti terénu. Navíc je v rámci našlapané výbavy i elektrická sada Shimano 105 Di2 a spolehlivé kotoučové brzdy.

Technologie SAT (Shock Absorption Technology) použitá na tomto rámu přidává speciální elastomer do spojení mezi horní rámovou trubkou a sedlovými vzpěrami. Tento tlumící element je schopen pohlcovat vibrace a nárazy jdoucí od zadního kola při zachování vysoké boční tuhosti.

Kontaktní formulář

Máte jakýkoliv dotaz k produktu? Neváhejte a kontaktujte nás.

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Loader